DGTL heeft besloten: we worden 's werelds grootste online festival

DGTL brengt het festival naar jou huiskamer

Portait of a Young Confident Latin American Woman Smiling
Natalia Mantini / Refinery29 for Getty ImagesGetty Images

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 7 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Heb jij ondertussen ook al behoefte om met je vrienden naar een festival of ander feestje te gaan? Helaas gooit COVID-19 roet in het eten en duurt het nog even voordat we weer met z’n allen op pad kunnen. Hoe gaan we dan al die leuke festivals en feestjes inhalen als we er nu niet naartoe kunnen? We hebben een tijdelijke oplossing voor je: DGTL organiseert komend weekend namelijk 's werelds grootste online festival.

DGTL Amsterdam festival

Komend weekend zou het festivalseizoen traditiegetrouw weer worden afgetrapt met DGTL op de NDSM-werf in Amsterdam. Het festival zou op 11 en 12 april plaatsvinden, maar kan – nu de hele entertainmentwereld op z'n gat ligt – helaas niet doorgaan. Maar DGTL zou DGTL niet zijn als ze niet hier iets op zouden bedenken. En who knew: het zat al die tijd al in hun naam. DGTL goes digital. Het team van DGTL heeft er in korte tijd alles voor gedaan om te kijken naar een alternatief, en wel: dat wordt het grootste online festival ooit.

Artikel gaat verder onder de video.

Bekijk ook: zó vermaken je favoriete celebs zich in quarantaine

DIGITAL DGTL

Op 11 en 12 april kun je door middel van meerdere digitale stages je favoriete festival thuis tóch een beetje beleven. Tover je woonkamer om tot een festival area en pak je Houseparty app erbij zodat je tegelijkertijd ook – sort of – met je vrienden samen bent. Zo houd je social distance én heb je evengoed een feestje. Voor meer informatie over het festival en de line-up met te gekke artiesten, kun je altijd de website van DGTL checken.


Festival alternatieven

Eerder schreven we bij Positive News al een stuk over een herberg-eigenaresse die een virtual pub voor de lokale bevolking was gestart, maar uiteindelijk meer dan 14.500 mensen ontving. Zo zie je maar weer, zelfs wanneer we thuis zitten hebben we behoefte aan een live-concert en kan dit ervoor zorgen dat we even niet denken aan al het negatieve wat er op dit moment in de wereld gebeurt. We want - and need - this.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder