Positive News: Harry en Meghan doneren geld aan liefdadigheidsinstelling

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news glamour
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 16 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Harry en Meghan doneren geld voor warme maaltijden

Ook al zijn Harry en Meghan Markle verhuisd naar de Verenigde Staten, ze zullen het Verenigd Koninkrijk altijd blijven steunen. Het stel heeft €100.000 van de opbrengst van hun koninklijke huwelijksuitzending gedoneerd aan het goede doel Feeding Britain. De liefdadigheidsinstelling helpt om arme gezinnen tijdens de coronacrisis van warme maaltijden te voorzien.

Zien: zes leuke feitjes over royal baby Archie Harrison

Rode Kruis gaat voedselboxen uitdelen

Het Rode Kruis gaat voedselboxen uitdelen aan mensen die vanwege de coronacrisis moeilijker rondkomen. In de boxen zullen onder andere verse producten van boeren zitten, die met een voorraadoverschot zitten omdat de producten momenteel niet geëxporteerd kunnen worden. Vrijwilligers van het Rode Kruis zullen de voedselboxen door heel Nederland gaan bezorgen.

LEGO produceert duizenden beschermende plastic gezichtsmaskers

The LEGO Group gebruikt hun speelgoedfabriek om beschermende gezichtsmaskers te maken voor medische hulpverleners. De in Billund gevestigde fabriek in Denemarken maakt met een deel van de machines meer dan 13.000 plastic maskers per dag. De maskers worden verspreid onder ziekenhuizen en andere medische instellingen in het hele land.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder