Positive News: Toch nog een mooie bruiloft tijdens corona

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 17 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Alsnog trouwen tijdens corona

Zou je eigenlijk dit jaar trouwen, maar gooit het coronavirus roet in het eten en kan het grote feest niet doorgaan? Trouwen in het Bos heeft daar iets op bedacht. Bij deze organisatie kun je, ondanks de maatregelen met betrekking tot het coronavirus, alsnog een bruiloft hebben. Ze organiseren een extra intieme ceremoniesetting van maximaal 25 personen in de natuur, en dit gaat allemaal geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Op deze manier kan je trouwdag tóch doorgaan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ellie Goulding geeft 400 mobiele telefoons aan daklozen tegen coronavirus

In Groot-Brittannië zitten veel mensen thuis in lockdown, maar voor daklozen is dit een heel ander verhaal. Doordat zij op straat leven, zijn ze extra vatbaar voor de pandemie. Om ervoor te zorgen dat ze hulp kunnen inschakelen wanneer dat nodig is, heeft Ellie Goulding 400 mobieltjes, met elk 20 pond aan mobiele data, aan daklozen uitgedeeld.

“We maken ons allemaal zorgen vanwege het coronavirus, maar daklozen zijn in het bijzonder kwetsbaar en worden constant blootgesteld aan de pandemie”, vertelt Ellie aan de Daily Mail. “Ik ben vastberaden hen te helpen om verbonden blijven.”

Zweedse prinses Sofia aan de slag in het ziekenhuis

De Zweedse prinses Sofia heeft zelf het initiatief genomen om in het Sophiahemmet ziekenhuis te gaan helpen. Sofia heeft een intensief online trainingsprogramma gevolgd om zich te laten omscholen. Ze gaat de komende tijd de niet-medische taken op zich nemen en zal daardoor het personeel ontlasten en ondersteunen tijdens de coronacrisis.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder