Waarom Cardi B's Instagram-live met politicus Bernie Sanders het hoogtepunt van de week is

De totaal verschillende Amerikaanse politicus en popsensatie zijn ons favoriete duo van het moment

Cardi B in Miami.
Getty Images

Cardi B staat erom bekend zich bezig te houden met politiek, waarin ze haar persoonlijke (anti-Trump) voorkeuren vocaal uitspreekt. De zangeres steunt al enige tijd de progressieve, democratische presidentskandidaat Bernie Sanders. De rapper interviewde hem eerder en is een prominente voorstander van zijn campagne. Afgelopen week werd echter bekend dat Bernie zich ging terugtrekken uit de race voor het presidentschap, waarna Cardi besloot hem opnieuw te interviewen via Instagram-live, wat leidde tot een zowel vermakelijk als hartverwarmende gesprek.

Cardi-B en Bernie Sanders op IG-live

"Luister, ik praat misschien niet als een CNN-correspondent en ik gebruik geen fraaie woorden, maar ik toon je de realiteit terwijl je tegelijkertijd wordt vermaakt om je aandacht te houden bij wat belangrijk is", liet Cardi B weten op haar Instagram naar aanleiding van haar gesprek met Bernie Sanders.

Met deze IG-live zorgt Cardi ervoor dat haar online community - die bestaat uit meer dan 60 miljoen volgers - geïnformeerd wordt over de huidige politieke situatie in het land en moedigt ze hen aan om te stemmen in de verkiezingen. Tijdens het gesprek stelt Cardi voorop dat ze het spijtig vindt dat Bernie zich terugtrekt uit de race, maar dat ze vooral graag wil weten waarom ze op de andere kandidaat van de democratische partij Joe Biden moeten stemmen. "Ik wil ervoor zorgen dat al mijn volgers op de hoogte zijn en onderdeel zijn van de verandering! Wij hebben de kracht om te zorgen voor verandering!" stelt Cardi.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Fascinerend duo

Het meest fantastische aan deze livesessie is, naast het inhoudelijke gesprek zelf, dat Cardi vragen stelt met al haar enthousiasme en extravagantie die we van haar gewend zijn, terwijl Bernie doodnormaal reageert en met haar spreekt over de inhoud van de vragen. Hij blijft volkomen zichzelf, of hij nu spreekt met de president of een wereldberoemde popster.

Bernie Sanders was een van de meest progressieve presidentskandidaten van de afgelopen jaren in de V.S., hij is (al) 78 jaar oud en het is bijzonder dat juist de 27-jarige popsensatie Cardi B ervoor kiest hem te promoten op haar enorme platform. Hoewel de twee op het eerste gezicht niet meer van elkaar lijken te kunnen verschillen, blijkt niets minder waar. En juist hierdoor zijn ze mijn meest favoriete duo van het moment.

Maar whats up next? Een gloednieuw Cardi B nummer met Bernie Sanders? The Cardi en Bernie Show? Ik wacht met smart - okurrr.

Ook zien: Cardi B wil de politiek in

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten