Positive News: Supersized Kingsday wordt 'grootste huiskamershow van Nederland'

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 20 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Ashton Kutcher en Mila Kunis lanceren quarantaine-wijn

Ashton Kutcher (42) en Mila Kunis (36) hebben een nieuwe wijn gelanceerd. En niet zomaar een wijn: ze hebben deze wijn ontwikkeld om iedereen die het nodig heeft, van gezinnen tot horeca-ondernemers, te helpen met de strijd tegen het coronavirus. Van de opbrengst wordt de volle honderd procent gedoneerd. "Je hoort het goed, honderd procent gaat naar het goede doel. Cheers", zegt Mila in het filmpje.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Supersized Kingsday online

Supersized Kingsday is één van de grootste hardstyle festivals op Koningsdag en kan dit jaar helaas niet doorgaan vanwege het coronavirus. B2S, de organisatie van het festival, heeft daarom besloten een livestream van maar liefst negen uur te organiseren, die door iedereen online bekeken kan worden. "Het wordt het grootste huiskamerevenement van Nederland", zegt de organisatie. Laat dat onlinefestival maar komen!

Muzikant gebruikt truck om concerten te spelen voor vrienden in quarantaine

Tanner Howe, een singer-songwriter uit Californië, besloot met zijn familie om een verrassingsshow samen te stellen voor een paar goede vrienden, familieleden en buren. Ze hebben de truck versierd en camera's meegenomen om de reacties op de drive-by-concerts te kunnen filmen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder