Glamour's gloednieuwe Love-issue is hier!

Met Mikky Kiemeney op de cover!

glamour nl
Glamour NL

Glamour's juli-nummer is all about love. Het gloednieuwe Love-issue van Glamour staat bomvol interviews, realityverhalen en nog veel meer. Hier geven we jou alvast een preview met wat je allemaal kunt verwachten.

Glamours Love-issue

Mikky Kiemeney (22) staat deze keer op de cover van Glamour's gloednieuwe issue. We vroegen haar het hemd van het lijf over haar leven in Barcelona, de liefde, hoe het is om ondernemer te zijn en hoe ze omgaat met de negatieve reacties. Daarnaast hebben we superleuk nieuws; Mikky is Glamour's nieuwe columnist en zal het stokje hiermee overnemen van strafrechtadvocaat Julia Mekkes.

Artikel gaat verder onder de video.

Covergirl Mikky Kiemeney beantwoordt lezersvragen

In het nummer lees je onder andere een interview met Nicky Romero (31), een van de grootste dj-helden van ons land - en van de wereld. Hij vertelt over zijn dj-carrière en hoe het nu in de liefde gaat. "Ik heb geen idee waar ik ze ontmoet, dus als je nog tips hebt, haha," vertelt hij aan Glamour. Verder lezen we ook het verhaal van Eelste Abels (30), die zich identificeert als non-binair en het verhaal over Juna (28) die midden in de lockdown tóch besloot om te gaan daten. "Ik voelde me zo alleen dat ik schijt had aan corona." Ook gaan we dieper in op vreemdgaan en relatietherapieën. Deze maand natuurlijk ook weer héél veel fashion en beautynieuws!

Glamour bestellen

Nieuwsgierig naar meer? Je bestelt Glamour's juli-nummer op onze website voor €4.99. Wil jij iedere maand het leukste blad van Nederland op je deurmat krijgen? Meld je dan aan als abonnee, en mis nooit meer een editie van Glamour.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten