Lil' Kleine gediskwalificeerd na valsspelen in Het Jachtseizoen van StukTV

110, 120, 200, geen enkel probleeeeeeem...

lil kleine voor glamour
Marc de Groot

Jorik scholten, bij het grote publiek bekend als Lil' Kleine, is door zijn deelname aan het populaire programma Het Jachtseizoen het gesprek van de dag. De 26-jarige rapper zorgde voor veel spektakel door onder andere een helikopter voor het spel te gebruiken, maar desondanks kreeg Jorik veel kritiek.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lak aan de regels

In het programma van StukTV vluchten bekende Nederlanders uit de gevangenis en moeten ze uit de handen blijven van de programmamakers. De bekende Nederlander krijgt een voorsprong, maar mag niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en het is verboden om van te voren vervoer te regelen. Jorik lapte die regels aan zijn laars. Daarnaast gaf hij aan 200 kilometer per uur te rijden op plekken waar je maar 30 kilometer per uur mag en die misstappen kunnen de kijkers niet waarderen. StukTV besloot door alle commotie om de rapper te diskwalificeren.

- De tekst gaat door onder de afbeelding. -

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De rapper heeft zelf (nog) niet gereageerd op de keuze van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens, makers van Het Jachtseizoen en oprichters van StukTV in 2012.

Eerdere deelnemers aan Het Jachtseizoen

De aflevering kwam zaterdag online via Youtube en is inmiddels al ruim 1,4 miljoen keer bekeken. Jorik komt voor in de derde aflevering van dit seizoen. Eerder zagen we Enzo Knol en Jandino op de vlucht. Naar de aflevering van Youtuber Enzo Knol keken maar liefst 2,8 miljoen mensen.

Bekijk hieronder de aflevering van Het Jachtseizoen met Jorik Scholten.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten