Verdien €500 op één dag met bankhangen

De eis? Je moet relaxt liggen, je favoriete show kijken en blijven ademen

portrait of young beautiful woman with long blond hair wearing flower patterned dress standing inside dressing room with mirror and lamps she raised her hands and looking at camera
Andriy Onufriyenko

Kun je nog wel wat geld gebruiken zo aan het einde van het jaar? Wellicht is het de moeite waard om te kijken naar de vacature van onderbroekenbedrijf Pockies. Oprichter Michiel Dicker betaalt je €500 voor een middagje bankhangen en televisie kijken. Of in een vacatureterm geformuleerd: “We doen onderzoek naar bankhangcultuur en zoeken een expert."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Werkzaamheden

De baan voor één dag bestaat uit langdurig bankhangen en het invullen van een vragenlijst. Zo weet je baas hoe hij de pasvorm van de onderbroeken kan verbeteren. Maar dat is niet het enige wat je werkgever to be van je verwacht. Je moet ook "relaxt liggen, je favoriete show kijken en blijven ademen".

Sterke eigenschappen

Net als bij elke andere vacature, zijn er eisen opgesteld waaraan je moet voldoen. Zo zoeken ze iemand die tot wel tien keer kan snoozen, ervaring heeft met het dragen van boxers en geen initiatief neemt. De belangrijkste eigenschap die je moet hebben is dat je in staat moet zijn om een middag op de bank te hangen, in een onderbroek van het bedrijf. "Het is belangrijk dat de kandidaat extreem lui is, dat levert meestal de beste resultaten op.”

Om kans te maken op de baan, dien je een korte motivatie in te leveren waarin je schrijft waarom je niet gemotiveerd bent. Alle gekheid op een stokje; we begrijpen natuurlijk dat dit waarschijnlijk een slimme marketingcampagne is rondom de bekendheid van het merk, maar het zou toch leuk zijn als jij 'de baan' krijgt. Je kunt je tot 25 november aanmelden. Op 1 december wordt bekend gemaakt wie zich de nieuwste medewerker van Pockies mag noemen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Money Talk