Tony's Chocolonely komt weer met een yummy limited edition kerstreep

En hij kan ook weer de boom in.

tony's kerstreep gemberkoekjes
Glamour

We hebben geen idee hoe ze het al jaren doen, maar bij Tony's Chocolonely krijgen ze het elke keer weer voor elkaar om unieke en lekkere smaken te bedenken. Nu komen ze met een nieuwe reep voor kerst: kerstreep met romige melkchocolade en knapperige gemberkoekjes! En ja: hij kan ook weer de boom in.

Tony's Kerstreep 2020

Voor wie er niet mee bekend is (vorig jaar lanceerde de Tony's Chocolonely limited edition met mint candy cane): de Tony's Kerstrepen hebben een gaatje waarmee je 'm als decoratie in de kerstboom kan hangen. Als je die zelfbeheersing hebt, ten minste. En het leuke nieuws is: de smaken puur mint candy cane én die van het voorgaande jaar (melk glühwein) zijn ook weer van de partij.

Ook nieuw deze kerst is de Tiny Tony’s kerstmix, met tiny chocolaatjes in melk, wit en melk hazelnoot. Ideaal om tussendoor van te genieten of om tijdens de feestdagen uit te delen.

Tony's melkchocolade en gemberkoekjes

De kerstreep met melkchocolade en gemberkoekjes zijn vanaf nu te koop bij de meeste supermarkten en in Tony’s online chocoshop. Deze reep is echt limited edition, dus sla genoeg in als je 'm lekker vindt. Na de kerst is hij niet meer te koop!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst