Zien: Glamour speelt Guess The Classics met Yade Lauren

Hoeveel had jij er goed?

Glamour's coverster Yade Lauren gaat als een trein in de muziek-industrie, maar hoe zit het eigenlijk met haar muziekkennis? Hoog tijd om deze op de proef te stellen met een potje Guess the Classics. Glamour legde haar een reeks songteksten voor van 90's klassiekers, die naar het Nederlands vertaald zijn. Hoeveel ze er goed heeft, zie je in de video hierboven.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Yade Lauren

Heb jij Glamour’s december-issue gaan we in gesprek met onze duo-coversterren: zangeres Yade Lauren (21) en rapper Kevin (26), die je kent van hun megahit Als ik je niet zie.

De new kids on the block in de muziekbusiness vertellen alles over hun 2020 – dat was voor hen allebei namelijk het jaar dat ze hun eerste albums dropten, en met succes: “op carrièrevlak is het een positief jaar geweest, ik heb mijn debuutalbum Reflecties uitgebracht, ben mooie samen-werkingen aangegaan en heb meer tijd dan ooit in de studio door kunnen brengen,” lees hier nog een sneak preview uit het interview met Yade en Kevin.

Glamour's decembernummer

In Glamour's decemberissue praten we ook met model Rose Bertram over het moederschap en vragen we Akwasi naar zijn bewogen jaar. Verder is er voldoende shop-inspiratie voor de feestdagen en zijn er weer een hoop interessante reads . Nieuwsgierig geworden naar ons bomvolle december-issue, maar geen zin om de deur uit te gaan? Je bestelt 'm hier online! Wil jij iedere maand het leukste blad van Nederland op je deurmat krijgen? Meld je dan aan als abonnee, en mis nooit meer een editie van Glamour.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten