Monica Geuze siert de cover van Glamour's VOTE-issue

Wij gaan stemmen, jij toch ook?

vote issue monica geuze
Glamour

Er ligt weer een kakelverse Glamour in de schappen (en één dag eerder op de deurmat van abonnees) en in dit nummer stippen we een heel belangrijk thema aan: politiek. Half maart mogen we weer naar de stembus. De komende weken besteden we online ook extra veel aandacht aan de verkiezingen, dus ben je nieuwsgierig, check dan onze socials. Ook leuk: als je het nieuwe nummer online bestelt, ontvang je twee exclusieve Glamour mondkapjes. Op deze mondkapjes staan de teksten ‘VOTE’ en ‘VOTED’, zodat ook jij iedereen kan overtuigen om te gaan stemmen. Let op: de exclusieve mondkapjes worden apart nagestuurd nádat jij je bestelling hebt geplaatst.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Stemmen

“Het maakt mij niet uit wat je stemt, áls je maar stemt! Persoonlijk vind ik het best een lastige keuze deze keer,” aldus Glamour’s hoofdredacteur Anke de Jong. “Na het invullen van een stemwijzer word ik niet veel wijzer en het geduld om de programma’s van alle politieke partijen te lezen, heb ik niet. Deze Glamour brengt ons in elk geval op weg. Monica Geuze neemt je mee in haar overwegingen en de zoektocht naar haar keuze. Journalist Eva Hoeke had een geweldig interview met haar. En Monica interviewde zelf Hugo de Jonge.”

Monica Geuze

Qua bereik doet ze met haar enorme volgerschare bijna niet onder voor politici. Maar mensen beïnvloeden in hun stemgedrag wil ze niet. “Jonge meiden moeten zelf nadenken,” aldus Monica over de politiek. Sinds de coronacrisis is Hugo de Jonge niet meer weg te denken uit de politiek. Hij is vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, maar ook echtgenoot en vader. “Een goede werk en privé-balans? Dat is een behoorlijk confronterende vraag. Die balans is het afgelopen jaar te vaak zoek geweest.”

Jongeren en politiek

In dit nummer spreken we ook een viertal piepjonge politici die keihard bezig zijn aan een opmars. Verder is er voldoende mode- en beautyinspiratie (inclusief shoppinglist) voor het nieuwe en lees je weer een hoop interessante reads. Nieuwsgierig geworden naar ons bomvolle januari-issue, maar geen zin om de deur uit te gaan? Je bestelt 'm hier online! Wil jij iedere maand het leukste blad van Nederland op je deurmat krijgen? Meld je dan aan als abonnee, en mis nooit meer een editie van Glamour.

glamour januari issue monica geuze
Glamour

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten