Wie is Sandra Lambeck, de vriendin van Frenna?

Ze is veel meer dan 'de vriendin van'

boohoo x all that glitters launch party
Dana PleasantGetty Images

Normaal gesproken is rapper Frenna notoir privé over zijn leven, maar in november vorig jaar maakte hij een uitzondering. De 29-jarige liet op Instagram weten dat hij en zijn vriendin, Sandra Lambeck (28), samen een kind verwachtten. Het blijde nieuws ging gepaard met een prachtige zwangerschapsfoto, maar Sandra is natuurlijk veel meer dan 'de vriendin van'. En dus besloten we op onderzoek uit te gaan: wie is Sandra Lambeck eigenlijk?

Wie is Sandra Lambeck

First of all: voor iedereen die nog outfit-inspiratie zoekt: zet Sandra Lambeck vast hoog op je follow-list. De Berlijnse laat haar 600.000 Instagramvolgers dagelijks meegenieten van haar toffe streetstylelooks, de laatste modetrends en haar beautylooks. Haar gevoel voor stijl leverde haar in 2019 zelfs de About You Award op. Bovendien werd ze in 2020 genomineerd voor een People’s Choice Award.

Sandra is daarnaast een model dat veel samenwerkt met verschillende merken, zoals PrettyLittleThing en BooHoo en daarnaast kluste ze eerder bij als actrice. Zo vertolkte ze de rol van Michelle Schultz in de Duitse RTL realityserie Berlin - Tag & Nacht en Köln 50667. Hoewel haar televisie-optredens het startsein waren voor haar succesvolle carrière, heeft ze daar vooralsnog een break van genomen. Zo vertelde ze aan FIV Magazine: “Op gebied van mode zitten er op dit moment meerdere projecten in de pijplijn. Mijn doel is om in de toekomst onafhankelijk te zijn en in mijn privéleven wil ik gezonde relaties aangaan. Of het nu in vriendschap of in liefde is.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dochter Sandra Lambeck en Frenna

Sandra en Frenna verwelkomden in februari hun dochter. Het meisje luistert naar de naam Nairobi. Niet veel later bracht Frenna het gelijknamige nummer uit als ode aan zijn newborn. De bevalling was behoorlijk pittig, zo liet Lambeck destijds weten. “Na 30 uur zweet en tranen is ze eindelijk hier. Nairobi Abena Serwaa,” leest het bijschrift van de babyfoto. Naast het nummer dat hij voor Nairobi schreef, bracht de rapper ook een ode aan Sandra. “Je hebt laten zien hoe krachtig en sterk je bent en hoeveel doorzettingsvermogen je hebt. Ik hou van je, ik heb je voor het leven, je bent geweldig.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten