Booming Imaan Hammam: Nederlands upcoming model staat in Amerikaanse Vogue

Pas zestien jaar oud en nu al een indrukwekkend CV

imaan-hamman-nederlands-model-amerikaanse-vogue
Mikael Jansson / Craig McDean

Imaan Hamman is pas 16 jaar maar heeft nu al een indrukwekkend cv. Twee jaar geleden stond het model in het meinummer van de Nederlandse Glamour en sindsdien opende ze de show van Givenchy, liep ze mee in de haute couture show van Jean Paul Gaultier en de Pre-Fall 2014 show van Calvin Klein.

Vorige week ontdekten we een filmpje van de Italiaanse Vogue, waarin er een rol is weggelegd voor de Nederlandse beauty en momenteel is ze in twee series in de Amerikaanse Vogue te zien. Zo is ze samen met supermodel Liya Kebede te bewonderen in een shoot langs de oevers van Maui voor de lens van fotograaf Mikael Jansson en is ze voor een andere serie gefotografeerd door Craig McDean en gestyled door Grace Coddington (!).

Imaan is op 14-jarige leeftijd gescout op het Centraal Station in Amsterdam door Marit, eigenaar van Code Model Management, zo vertelde het model afgelopen jaar aan Vogue Nederland. Imaan studeert momenteel aan de modeopleiding Jan Des Bouvrie college.

Bekijk hier de beelden uit het januarinummer van de Amerikaanse Vogue.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Imaan Hammam
Mikael Jansson

Liya Kebede en Imaan Hammam.

2 Imaan Hammam
Mikael Jansson

Oscar Isaac, Liya Kebede en Imaan Hammam.

3 Imaan Hammam
Mikael Jansson

Liya Kebede en Imaan Hammam.

4 Imaan Hammam
Craig McDean
5 Imaan Hammam
Craig McDean
6 Imaan Hammam
Craig McDean

Imaan Hammam en Sam Rollinson.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten