Dit zijn de leukste feestjes tijdens Amsterdam Dance Event 2018

Pak je nachtrust nu het nog kan

Crowd, Performance, Entertainment, People, Concert, Rock concert, Stage, Audience, Event, Performing arts,
Danny Howe - Unsplash

We mogen weer! Vanaf woensdag 17 oktober tot en met zondag 21 oktober staat heel Amsterdam in het teken van het Amsterdam Dance Event, 's werelds grootste evenement voor elektronische muziek. Dat staat natuurlijk garant voor heel wat leuke feestjes in de hoofdstad. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, wij hebben de leukste party's voor je geselecteerd.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Het Weekend - De School
@theschoolamsterdam

We beginnen gelijk met een knaller, namelijk deze weekender in De School op 19 oktober van maar liefst 62 uur lang. We vragen ons af wie dit feestje 62 uur volhoudt, maar aan de line-up zal het in ieder geval niet liggen. Met topartiesten onder wie Job Jobse, Sandrien en Tom Trago. Kaartjes kosten €21.

Bekijk hier de Facebookpagina voor meer informatie.

2 DGTL
DGTL

Op 18, 19 en 20 oktober wordt de Scheepbouwsloods op z'n kop gezet met een van de betere feestjes: DGTL. Aan Nina Kraviz de eer om 18 oktober de spits af te bijten. 19 oktober heeft DGTL de handen ineen geslagen met Paradise. En als kers op de taart sluiten ze 20 oktober af met de Britse triphop producer Bonobo.

Kaarten voor de verschillende feestjes kun je hier halen.

3 Bijlmer Bajes: Audio Obscura x Nina Kraviz
Bijlmer Bajes

Voor het eerst gooit de Bijlmer Bajes haar deuren open voor deze unieke rave, met niemand minder dan girlcrush Nina Kraviz. Zin in een feestje op deze obscure plek?

Bekijk hier de Facebookpagina voor meer informatie.

4 ZeeZout
ZeeZout

'There's no such thing as too much of a good thing', staat er met koeienletters op de Facebookpagina van ZeeZout. En daar zijn we het mee eens. Daarom heeft ZeeZout dit jaar maar liefst drie feestjes voor ons in petto, in de Undercurrent.

Meer informatie kun je vinden op hun Facebookpagina.

5 Awakenings
Awakenings

Baas boven baas: dit jaar heeft Awakenings welgeteld zeven edities voor ons klaarstaan. Petje af als je ze allemaal meepakt! De feestjes zullen plaatsvinden in (hoe kan het ook anders) de Gashouder.

Meer informatie kun je hier vinden.

6 C x ENTER.Sake Dinner en Celsius Sunday (HNGVR editie)
Restaurant C Amsterdam

Ook horeca Amsterdam past zijn programmering aan op ADE. Zo organiseert restaurant C Amsterdam het C x ENTER.Sake Dinner op zaterdag 20 oktober. Dit is een vijfgangendiner, samengesteld door het restaurant en de alom bekende techno-DJ Richie Hawtin (!). Die ook nog eens sake sommelier is.

Zondag 22 oktober zal in het restaurant de HNGRV-editie plaatsvinden: Celsius Sunday. Bij deze lunch is het menu onderverdeeld in temperatuurzones. En brakke takken krijgen een speciaal antikater HNGVR shot cadeau. Vinden we leuk.

Meer informatie vind je hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten