Benieuwd naar het vermogen van Prins Harry, Meghan Markle, Prins William en Kate Middleton?

Money, money, money, must be funny, in a rich mans’s world

harry-meghan
Getty Images

Dat de Britse royals geen geld te kort hebben, moge duidelijk zijn. Volgens Forbes is de familie 88 miljoen dollar waard. Maar wat is het vermogen van de familieleden nu precies per persoon? Lees mee.

prins-harry
Getty Images
1 van 4
Prins Harry

Volgens Town & Country magazine is Prins Harry rond de 40 miljoen dollar waard. Dit heeft hij onder andere te danken aan zijn overleden moeder prinses Diana en aan zijn oma. Niet al zijn geld is hem echter in de schoot geworpen. Hij had een salaris van 50.000 dollar per jaar toen hij kapitein was van het Britse leger.

meghan-markle
Getty Images
2 van 4
Meghan Markle

Meghan hoefde niet met een rijke prins te trouwen om het moneywise goed voor elkaar te krijgen. Volgens The Independent was Meghan voor ze met Harry trouwde 5 miljoen dollar waard. Markle verdiende het meest met haar rol als Rachel Zane in de advocatenserie Suits. Daarnaast hield Markle een blog bij, The Tig, en had ze een enorm populair Instagram-account (die ze sinds haar huwelijk met Prins Harry helaas moest verwijderen).

prins-william
Getty Images
3 van 4
Prins William

William’s vermogen wordt net zoals zijn jongere broertje geschat op 40 miljoen dollar. Ook hij heeft dit te danken aan zijn moeder Diana en zijn oma ‘The Queen Mother’. Maar ook prins William heeft niet stil gezeten. Hij was een aantal jaar helikoperpiloot bij deRAF Search and Rescue Force, daarmee verdiende hij ongeveer 70.000 dollar per jaar.

kate-middleton
Getty Images
4 van 4
Kate Middleton

De hertogin van Cambridge is tussen de 7 en 10 miljoen dollar waard. Voordat Kate Middleton met Prins William trouwde, had ze dat geld al verdiend met familiebedrijf Party Pieces.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Money Talk