Series bij Videoland die je gezien moet hebben

Bingewatch-alarm!

mocro-maffia
Still Mocro Maffia

Zorg jij voor een kop thee en een dekentje? Wij voor een serie! Althans, we maken het je iets makkelijker door de leukste series van Videoland te selecteren, zodat je niet uren zoet bent met scrollen door het aanbod.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Younger

We volgen de 40-jarige Liza, die na haar scheiding plotseling een alleenstaande moeder is en een nieuwe baan moet vinden. Dat blijkt onmogelijk op haar leeftijd. Tijdens het stappen wordt ze versierd door een twintiger die haar ook aanziet voor een twintiger. Met de hulp van een make-over gaat Liza voortaan door het leven als een 26-jarige.

De serie heeft vijf seizoenen en is van de makers van Sex and the City.

2 Mocro Maffia

In deze misdaadserie zien we hoe het eraan toe gaat in de drugs (onder)wereld van Amsterdam. Drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus maken de overstap van kleine criminaliteit naar het grote werk. Door jaloezie groeien de vrienden uit elkaar, waardoor ze tegenover elkaar komen te staan.

In de serie spelen bekende gezichten zoals onder meer: Achmed Akkabi, Narsdin Dchar en Daan Schuurmans.

3 Love Island

Een Engelse serie waarin een aantal dames en heren wordt ondergebracht in een villa op Mallorca. Om in de villa te blijven en om kans te maken op de hoofdprijs (50.000 pond) moeten ze een koppel vormen. Als koppel slaap je samen in bed en doe je spelopdrachten. Je kunt van het eiland afgestemd worden door de kijkers thuis.

De Australische versie van de show is sinds kort ook te zien bij Videoland.

4 Kees & Co

Nostalgie! Kees & Co staat gewoon op Videoland. We volgen Kees Heistee (Simone Kleinsma), haar gezin en vrienden. Begin maar vast met de eerste acht seizoenen (uit 1997 tot 2006). In maart 2019 komt het nieuwste seizoen met Chantal Janzen. Simone Kleinsma en Tibor Lukács ook naar Videoland.

5 Nieuwe Buren

In de Nederlandse dramaserie Nieuwe Buren komen chantage, bedrog en geheimen aan het licht. Je volgt de perikelen van stellen in een wijk genaamd Zonnewijk. En geloof ons: daar valt heel wat te beleven.

Er staan drie seizoenen van Nieuwe Buren bij Videoland. Het eerste seizoen is gebaseerd op het boek van Saskia Noort.

Fun fact: de koppels zijn of waren (op Fockeline Ouwerkerk en Tibor Lukács na) in het echt ook een stel, zoals Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans en Katja Schuurman en Thijs Römer.

6 Desperate Housewives

In de serie volg je een groep vriendinnen (huisvrouwen) die in een Amerikaanse buitenwijk wonen. Één van de vriendinnen pleegt zelfmoord en de andere vrouwen gaan opzoek naar de reden hiervan. Zo komen ze achter verschillende geheimen, misdaden en mysteries.

Er staan acht seizoenen van Desperate Housewives op Videoland.

7 The Handmaid’s Tale

In de Amerikaanse dramaserie wordt het land geleid door elite mannen. De vrouwen dienen als handmaids (zij dragen altijd een rood gewaad). Ze worden gekoppeld aan een mannelijke bevelhebber. Hun taak is om kinderen te baren. Ze worden hierdoor regelmatig verkracht door hun leider. Bij de geboorte wordt het kind afgestaan aan de leider en zijn echte echtgenote.

Er staan twee seizoenen van de serie op de streamingdienst.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten