Hallo film-marathon: films van Carry Slee-boeken staan op Netflix

Maak je op voor een trip down memory lane

afblijven-film 
Still Afblijven

Netflix heeft weer een lading nieuwe films toegevoegd met een hoog nostalgisch gehalte. De films gebaseerd op de boeken van Carry Slee staan sinds 1 december op de streamingdienst. Genoeg reden voor een date met je middelbare school vriendinnen dus! We zetten ze op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Afblijven

Melissa (Sem Veeger) wil graag een beroemde hiphop danseres worden, maar ze is nogal verlegen. Ze raakt in contact met de verkeerde mensen en gaat XTC gebruiken om losser te worden. Haar beste vriend Jordi (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) wil haar graag helpen om er vanaf te komen.

Andere rollen worden onder anderen gespeeld door een piepjonge Jim Bakkum, Melody Klaver en Tommie Christiaan.

2 Lover of Loser

Eva (Gaite Jansen) is verliefd op Mees (Martijn Lakemeier) en hij heeft ook een oogje op haar. Door omstandigheden komt Eva terecht bij Ricardo (Ruud Veltkamp), die op het eerste gezicht perfect lijkt. Maar niets is minder waar…

Verder zien we onder anderen Susan Visser, Thomas Acda en Lucas Hamming in deze film.

3 Timboektoe

De ouders van Isa (Bo Maerten) en Kars (Mees Peijnenburg) besluiten het roer om te gooien en een camping te beginnen in Frankrijk. Terwijl de twee hun leven proberen op te pakken, komt camping Timboektoe in de problemen.

Ook zien we Geza Weisz en Katja Herbers voorbij komen in deze film.

4 Radeloos

Paco (Marius Gottlieb) verliest plotseling zijn vader en denkt dat dit zijn schuld is. Zijn vriendin Floor (Robin Martens) helpt ook niet echt mee, maar gelukkig is daar Yara (Marloes van der Wel).

In Radeloos zien we ook andere bekende acteurs, zoals Monic Hendrickx (Penoza) en Victor Löw.

5 Razend

Sven (Ko Zandvliet) wil graag filmregisseur worden en vraagt Roosmarijn (Abbey Hoes) hem een handje te helpen. Sven en Roosmarijn hebben allebei zo hun eigen problemen waar ze mee moeten dealen.

Thijs Römer speelt de rol van de handtastelijke docent.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten