Nog geen Oud & Nieuw-plannen? 8x de leukste feestjes in de randstad

Geen zorgen, bij deze feestjes verschijnt nog geen 'sold out-button'

oud-en-nieuw
Unsplash

It's the most awful time of the year... plannen maken voor Oud & Nieuw! Als je de eerste hindernis voorbij bent (met wie ga je het vieren?), dan staan in rap tempo de volgende voor de deur: wát gaan we doen, waar gaan we heen?

De ene helft van de appgroep (die is inmiddels aangemaakt, nemen we aan) wil het liefst thuis blijven, een paar (waarschijnlijk de singles) willen na twaalf uur de hort op en weer wat anderen houden wijselijk hun mond tijdens de appdiscussie. Net zo lang tot er bij de meeste feesten 'sold oud' staat.

Als je dat stadium inmiddels bereikt hebt en je behoort tot de 'singlegroep' die het liefst de hort op wil: hieronder volgt een lijst met leuke feestjes in de randstad die nog níet zijn uitverkocht.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Chin Chin Club - Amsterdam

De Chin Chin Club op de Rozengracht in Amsterdam is elke week een goed idee, dus waarom niet met Oud & Nieuw? Van hitjes en disco tot rnb en hiphop: voor ieder wat wils. De tickets zijn inmiddels wel opgelopen tot €66.

2 Basis - Utrecht

Technoliefhebbers zijn in Utrecht aan het juiste adres bij Basis, waar Olivier Weiter de hele nacht draait. Tickets kosten nog geen €20.

3 Puur Oud & Nieuw Winterfestival - Leiden

Een warm winterfestival in een circustent in het centrum van Leiden waar de leukste hitjes worden gedraaid, en dat voor nog geen €20.

4 Restaurant C of Baut in Amsterdam

Eerst lang tafelen en vervolgens de dansvloer op? Bij restaurants C en Baut in Amsterdam kom je wat dat betreft niets tekort. Je hebt er zelfs keuze uit een 5-,6-, of 7-gangendiner.

5 Doe alsof je Thuis Bent - Kopstootbar Amsterdam

Hoe de organisatoren het feest zelf omschrijven? "De lekkerste disco en house gecureerd door Amsterdamse helden in het gezelligste barretje om de hoek bij Leidseplein voor een kaartprijs waarvan je de volgende ochtend niet twijfelt of je voor de hele rij hebt betaald." Meer dan €20 ga je niet betalen.

6 Meet Me Backstage - Rotterdam

Weer een fijn feest voor technofans: Solomun komt in Rotterdam in de Onderzeebootloods draaien bij Meet Me Backstage.

7 Huisfeest XL / Cirque Excentrique - Utrecht

Voor iedereen die qua kleding flink wil uitpakken: bij Cirque Excentrique dagen ze je uit om extreem verkleed te komen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €25 en dat is inclusief bier, fris en wijn.

8 Edel Oud & Nieuw Spektakel

"Het grootste huisfeestje van Amsterdam," klinkt het op Facebook. De organisatoren beloven je dat je het 12-uur momentje in de binnentuin écht niet wil missen. Tickets zijn ongeveer €37.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten