De leukste podcasts om dit weekend te luisteren

Ze zijn allemaal genomineerd voor een award

podcast-luisteren
Edward BerthelotGetty Images

Een Oscar voor de beste film, een Grammy voor het mooiste muziekalbum en een Dutch Podcast Award voor de allerbeste Nederlandse podcast. Per categorie zijn er vijf nominaties. De uitreiking is 6 juni, maar wij zetten onze winnaars alvast op een rijtje. Luister je mee?

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Lifestyle en maatschappij

Dipsaus is een podcast door en voor vrouwen en iedereen die geïnteresseerd is in een ander geluid. De drie makers bespreken elke twee weken een ander onderwerp. Van politiek tot cultuur en maatschappij.

2 Nieuws en Politiek

In de NU.nl podcast Dit wordt het nieuws word je elke ochtend in een kwartiertje bijgepraat over het nieuws uit de voorafgaande nacht. Handig!

3 Verhalend

In Waarom gaat Eva Moeraert op zoek naar antwoorden. Haar vriendje Bjorn maakte in 1997 een eind aan zijn leven. Vrienden en familie van de overleden jongen hebben nog steeds geen idee waarom.

4 Media en Opinie

Trust Nobody is de podcast over Wie Is De Mol? en de Belgische De Mol-variant. In bijna twee uur praten drie hosts je bij over theorieën, verdachte momenten en geheime aanwijzingen.

5 Kunst, cultuur en muziek

Tim Hofman, Ruben Nicolai en Wendy van Dijk zijn allemaal te gast geweest in 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild. Hij stelt een half uur lang scherpe vragen aan zijn gasten en bespreekt de meest uiteenlopende onderwerpen.

6 Wetenschap

In Questcast wordt elke week een nieuwe vraag onderzocht. Van 'is de mens een monogaam dier?' tot 'word je als moordenaar geboren?'.

7 Sport

Voor alle Ajacieden en andere voetballiefhebbers is er de Pantelic Podcast. Elke week bespreken kenners alles rondom de Amsterdamse ploeg.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten