Glamour's Laura tipt haar favoriete podcasts

Nog op zoek naar leuke podcasts? Hier is een fijn lijstje

Podcast luisteren
Westend61Getty Images

"Ik wil gaan wandelen, maar ik heb geen podcasts meer. Weet jij nog een leuke?" vraagt collega Elke. Binnen no time leg ik haar een hele waslijst voor. "Hoeveel podcasts luister jij in hemelsnaam?" Nou, veel. Ik luister podcasts als ik opsta, voor het slapen gaan, als ik ga wandelen, fietsen of hardlopen, ik luister podcasts tijdens het schoonmaken, als ik in de tuin zit, bij mijn morning tea, in bad of zelfs onder de douche. Houd ik van kennis opdoen, of ben ik gewoon een soort puppy die altijd achtergrondgeluid nodig heeft? Wie zal het zeggen? Wat ik wél kan zeggen is dat ik een hoop podcasts heb om met jullie te delen en dat kunnen we in deze tijd vast goed gebruiken.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Off Menu Podcasts
Off Menu Podcast
Off Menu Podcast

Britse komieken Ed Gamble en James Acaster nodigen hun collega-comedians uit in hun droomrestaurant. Daar is James een genie waiter die de gasten vraagt naar hun all time favoriete voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en drankje. Dat leidt tot een fijne combi van melige situaties en food-inspiratie.

2 99% Invisible
99% Invisible
99% Invisible

Deze podcast vertelt het verhaal achter alledaagse objecten en onderwerpen waar je nooit over nadenkt. Zo heeft het liedje "Who Let The Dogs Out" een fascinerende en ingewikkelde geschiedenis en betekende een onsuccesvol E.T.-spel het einde van spelcomputerbedrijf Atari. Presentator Roman Mars heeft een stem als warme honing en de mooiste naam van alle podcasters ever.

3 Armchair Expert
Armchair Expert
Armchair Expert

Dax Shepard (de man van Kristen Bell) begon als hobby een podcast, maar binnen enkele maanden had hij miljoenen luisteraars. En da's niet gek: de altijd eerlijke en kwetsbare Dax is een goede interviewer, en trekt de beste verhalen uit gasten als Mila Kunis, Emilia Clarke en Alicia Keys.

4 The Mortified Podcast
The Mortified Podcast
The Mortified Podcast

In deze podcast lezen volwassenen (voor een publiek) passages voor uit hun dagboeken uit hun tienerjaren. En ja, íedereen was mega-gênant als tiener. Van Harry Potter-obsessies tot tieners die nog niet uit de kast durven te komen. Van hilarisch tot vertederend.

5 Who? Weekly
Who? Weekly
Who? Weekly

De tagline van deze hilarische gossip podcast is "everything you need to know about the celebrities you don't". Iedere twee weken wordt er een groepje D-list celebrities behandeld, en af en toe een ex-A-lister waar we al een tijd niets van hebben gehoord. Hoe is het nou eigenlijk met Tara Reid?

6 No Such Thing As A Fish
No Such Thing As A Fish
No Such Thing As A Fish

Vier Britse komieken bespreken nemen elk een belachelijk feitje mee naar de uitzending, waar ze dan diep onderzoek naar doen. Dat leidt tot een hoop hilariteit. Zo veroorzaakte de eerste man die ooit een hoge hoed droeg daarmee een enorme rel, en is 's werelds kleinste kunstwerk kwijtgeraakt.

7 Minor Adventures with Topher Grace
Minor Adventures with Topher Grace
Minor Adventures with Topher Grace

Topher Grace ken je nog wel als Eric van That 70's Show. In deze podcast neemt hij collega-acteurs mee op (zoals de titel al voorspelt) kleine avontuurtjes, vaak in de vorm van workshops. Denk aan een dialecten leren, een spooky séance krijgen, jingles schrijven of dromen analyseren.

8 UNHhhh The Podcast
UNHhhh
UNHhhh

Voor fans van RuPaul's Drag Race. Trixie Mattell en Katya Zamolodchikova hebben een videoserie, en dit is die videoserie in podcastvorm. De afleveringen zijn kort en chaotisch, maar wel héél erg grappig.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten