8 x het mooiste dekbedovertrek van dit najaar

Een betere investering is er deze periode niet

crisp sheets dekbed
Crisp Sheets

Ja beste lezer. Het aanklikken van dit artikel is hét bewijs dat je volwassen wordt. Wie had gedacht dat je enthousiast zou worden van een shoplijstje met knisperende dekbedlakens? We snappen 'm best. Je slaapt gewoon lekkerder onder een nieuw dekbedovertrek, het tilt de styling van je slaapkamer naar een hoger niveau én van nachtelijke avonturen buitenshuis hoeven we deze winter weinig te verwachten.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Crisp Sheets
crisp sheets dekbed
Crisp Sheets

De set is gemaakt van biologisch katoen perkal in Portugal. Perkal wattes? Een luxe stof met een zacht en crispy gevoel. Voor dit dekbedovertrek van Crisp Sheets zijn 200 draden gebruikt per vierkante inch.

SHOP NU!

2 Damai
dekbedovertrek damai
Wehkamp

Het dekbedovertrek van Damai bestaat uit biologische katoen
met een gemêleerde twist. De stof voelt door de dikke garens zwaar en rijkelijk aan.

SHOP NU!

3 Ralph Lauren
ralph lauren beddengoed
Ralph Lauren

Perkal katoen, daar hebben we 'm weer. Combineer en mix met deze uitgesproken print van Ralph Lauren met de rest van je slaapkamer. Het dekbed is te vinden onder de naam Norwich Road Pyne Paisley.

SHOP NU!

4 Archive Store
archive store
Archive Store

Archive Store is meer dan een hele leuke kinderwinkel. De boetiek maakt ook eigen linnen lakens van zeer hoge kwaliteit. Warm in de winter en luchtig in de zomer.

SHOP NU!

5 By Mölle
by mölle
By Mölle

Wil jij jezelf verrassen met chic linnengoed? By Mölle is een merk voor op je lijstje. Het linnen beddengoed is 100% natuurlijk en heerlijk zacht. Wist je dat linnen super gezond (hypoallergeen en antibacterieel) is?

SHOP NU!

6 Crisp Sheets
Bed, Interior design, Room, Property, Bedding, Textile, Bedroom, Bed sheet, Linens, Window treatment,

Het Amsterdamse merk heeft veel (pastel) effen kleuren, maar is ook te herkennen aan de prints die geïllustreerd en digitaal bewerkt worden. Crisp Sheets heeft haar naam te danken aan de manier waarop het beddengoed geweven is. Het blijft ‘crisp,’ alsof je net je bed hebt verschoond.

SHOP NU!

7 Sleeptime Washed Linnen
sleeptime washed linnen stripe
Sleeptime Washed Linnen Stripe

Dit zeer betaalbare dekbedovertrek noemt men washed linnen. Let wel: het is gemaakt van Blended Katoen (toch écht iets anders dan linnen). Een zeer stijlvolle optie wanneer je op zoek bent naar een budgetproof dekbedovertrek.

SHOP NU!

8 Essenza
essenza
Essenza

Deze dekbedovertrekset van katoen heet Guy en is te herkennen aan de vintage wassing. Daardoor kunnen de kleuren per overtrek net iets verschillen en heb je daarmee een uniek design.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten