Huishoudelijke apparaten en gadgets waarvan je niet wist dat je ze wilde

De ultieme shopping voor wanneer een Dyson-stofzuiger hoger op je lijstje staat dan die nieuwe tas

young beautiful woman with curly blond hair wearing silver sparkling jacket red oversized rubber gloves and orange protective glasses she is holding her arms up and looking at camera shot in studio on yellow backround
Andriy Onufriyenko

Van de week werd ik door een vriendin gewezen op een meme, waarin een vrouw te zien is rond haar twintigste en dertigste. Bij het eerste plaatje zie je haar dolblij met een Chanel-tas, tien jaar later is ze in de gloria door een fonkelnieuwe Dyson-stofzuiger.

Ik voelde me enorm aangesproken. Laatst nog liet ik een bedrijf komen om mijn bank te reinigen en ik kan niet goed uitleggen hoe bevredigend dat eruit zag. Lees: emmers donkerbruin water dat met een soort stofzuiger uit de bekleding werd gezogen. Wat blijkt nu? Na een korte peiling blijkt dat mijn collega's Zoé en Laura dezelfde vreugde voelen bij de aankoop van een perfect huishoudelijk apparaat, schoonmaakdoek - of massage-apparaat. Daarom presenteren wij hieronder onze bijbehorende wishlist.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Steamery Pilo Fabric Shaver ontpiller
steamery stockholm
Steamery Stockholm

Het ultieme hebbeding om je kleding mooi te houden: een ontpil apparaat. Zo haal je al die vervelende bolletjes van je trui. Dit stijlvolle exemplaar is van The Steamery en komt in verschillende kleuren.

SHOP NU!

5 beautyproducten waarvan je niet wist dat je ze nodig had >>

2 Kärcher ruitenreiniger
karcher ruitenreiniger
kärcher ruitenreiniger

Ja toegegeven: het is een doorn in het oog, maar het is echt een topapparaat. Ramen wassen was nog nooit zo makkelijk, en hij is ook handig om de badkamer schoon te houden. Ja, zoals de kop van dit artikel aan aangeeft. Ik hoor mijn moeder praten...

SHOP NU!

3 Dyson Pure Hot + Cool luchtreiniger
dyson pure hot  cool luchtreiniger
Dyson Pure Hot + Cool luchtreiniger

Dit apparaat staat al eeuwig op mijn wensenlijstje, maar heb ik nog steeds niet aangeschaft simpelweg omdat 'ie best prijzig is. Toch weet ik dat ik op de hele koude dagen en straks als het weer bloedheet is, baal dat ik er nóg niet in geïnvesteerd heb.

SHOP NU!

4 Vertuo Plus Nespresso machine
magimix vertuo mix plus
magimix vertuo mix plus

Koffie is voor velen essentieel. Omdat we tegenwoordig massaal thuiswerken, is de Vertuo Plus van Nespresso er eentje voor op het lijstje. Zeker omdat je met dit apparaat grotere koppen koffie zet dan je normaal gesproken van het merk gewend bent.

SHOP NU!

5 WMF Blender
wmf kult pro blender
WMF Kult Pro blender

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat koken mijn favoriete bezigheid is, maar ik onderga de laatste periode zeker een transformatie. Waarbij ik eerder al hekelde bij het idee, heb ik nu steeds vaker zin om er een kookboek bij te pakken of om mijn ochtend te beginnen met een gezonde sap.

SHOP NU!

6 LifeGoods massagekussen
apparaten
LifeGoods - Massagekussen

Triomfantelijk liet collega Zoé vorige week haar 'beste aankoop oooooooit zien'. Met een grote glimlach demonstreerde ze via een video call haar massagekussen. Lachend en hoofdschuddend heb ik het toegezien, maar ik moet eerlijk bekennen dat het ding sindsdien niet meer uit mijn hoofd is gegaan. Vandaar deze eervolle vermelding in het lijstje, voor dit ietwat afwijkende massagekussen.

SHOP NU!

7 Sonnon magnetische ramenwasser
huishoudelijke apparaten
Sonnon

Productiviteitshacks zijn altijd welkom, zeker als we het hebben over huishoudelijke taken. De magnetische raamwisser zorgt ervoor dat jij het rotklusje in de helft van de tijd klaart. Hoe? Je maakt beide kanten van het raam tegelijkertijd schoon, doordat de ruit tussen het apparaat wordt geklemd middels een magneet. Daarnaast is het apparaat ideaal voor je zolderraam of als je op drie hoog achter woont. Zo zijn je ramen ook van buiten schoon.

SHOP NU!

8 Philips kledingstomer
huishoudelijke apparaten
Philips

We gaan allemaal weleens het gevecht aan bij het uitklappen van de strijkplank of het goed instellen van de strijkbout. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ruimte die de apparaten in beslag nemen, zodra je het weer wil opbergen. Een kledingstomer is het antwoord op deze huishoudelijke struggles. Je kunt enorm snel en overal - zolang je een stopcontact hebt - je kledingstukken weer netjes krijgen.

De mooiste dekbedden van dit najaar >>

9 Steelstofzuiger Series 8000 Aqua
huishoudelijke apparaten
Steelstofzuiger Series 8000 Aqua

Word je enthousiast van deze stofzuiger die tegelijkertijd dweilt? Gefeliciteerd, je bent officieel volwassen. Dit apparaat zorgt ervoor dat het irritante dweilklusje moeiteloos gaat. De lovende recensies op Bol.com zijn het bewijs.

SHOP NU!

10 Gefu meloenboller
huishoudelijke apparaten
Gefu

Zeer handig om meloen mee te eten, zonder dat het fruitsap langs je handen loopt. Maar ook ideaal voor boter of groentes. Wat ons betreft een fijne toevoeging aan je keukenartikelen.

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten