Al tijden op zoek naar een tijdloze ketting, armband of ring? Dan hebben we goed nieuws. Tijdens National Glamour Day op 30 september doen er ook diverse sieradenmerken mee.

Hier scoor je fijne sieraden met korting

Thanks to National Glamour Day


Al tijden op zoek naar een tijdloze ketting, armband of ring? Dan hebben we goed nieuws. Tijdens National Glamour Day op 30 september doen er ook diverse sieradenmerken mee. En op een ketting van €100 tikt die 20% korting mooi aan!

Yay! Welke merken?
Zinzi, Pandora en Siebels Juweliers. Alle drie de merken bieden op 30 september zowel in de winkels als in een webshops de 20% korting. Pro tip: bekijk dus nu al rustig de website, dan kun je 30 september bestellen en door met shoppen. 

Ben je op zoek naar gouden oorbellen zoals Jeanne Damas ze draagt op bovenstaande foto, dan zijn deze van Zinzi misschien voor jou. Zoek je zoiets als haar fijne ketting met bedel, dan zit je bij Pandora goed. 

Meer keuze
Mochten bovenstaande merken niets voor je hebben, dan hebben grote modeketens als H&M, Mango, River Island, WE Fashion, Pieces, Weekday en Monki wellicht sieraden voor je in hun collectie. Al deze merken doen ook mee met National Glamour Day. Bekijk ze hier allemaal. 

Nog een tip: sla de 30e alvast wat Sinterklaas- of kerstcadeaus in. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten