Heeft een zwarte outfit alleen maar voordelen? Laat het je dunner lijken? Succesvoller en zelfverzekerder sowieso, blijkt uit dit onderzoek.

Laat een zwarte outfit je succesvoller, zelfverzekerder en dunner lijken?

Oftewel, is een zwarte outfit perfect?


'A little black dress' is de magische outfit die in elk lijstje voorbij komt als het op 'essentiële kledingstukken' aankomt. Sommige mensen zweren meer bij a little black everything in de kledingkast. 

Goed gezelschap
Begrijpelijk, want het is makkelijk: alles past bij elkaar. En het is 'cool'. Je bent in goed gezelschap als zwarte outfit devotee. Veel ontwerpers dragen altijd een zwart uniform terwijl uit hun pen en naaimachines de meest kleurrijke outfits komen. En dan hebben we natuurlijk de rock & roll'ers en stijliconen van deze wereld.

Alleen maar voordelen?
De reputatie draagt eraan bij dat mensen in zwarte outfits succesvoller en zelfverzekerder lijken. Daarnaast lijk je slanker. Enerzijds omdat een zwarte outfit de aandacht van je lichaam naar je gezicht verlegt. Anderzijds omdat een zwarte outfit volledig uit één kleur bestaat, hierdoor lijk je optisch langer en dunner. Dit gaat dus ook op voor een volledig grijze of groene outfit. Maar ja, een grijze of groene outfit heeft dan weer niet de extra voordelen.

Zwarte items met korting 
Zaterdag 30 september is het National Glamour Day. Je krijgt dan 20 procent korting op de nieuwe collecties van heel veel merken. Van Mango en H&M tot WE Fashion en Scotch & Soda.  

Oftewel: de perfecte dag om je garderobe wat zwarter te kleuren. Hoef jij komend najaar minder lang na te denken over je outfit én zie je er altijd zelfverzekerder, succesvoller en slanker uit. Alvast all black outfit-inspiratie opdoen?

P.S.
Tegenover bovenstaande lofprijzing staat wel het feit dat een zwarte outfit sommige koppies nog bleker kan laten lijken dan dat deze is en eventuele wallen in je gezicht nog meer benaderukt. All black everything is dus niet helemaal zaligmakend... Maar wel een beetje. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten