National Glamour Day op zaterdag 7 april kun jij goed beginnen met een optreden Maan, een uitgebreid ontbijt en een goodiebag. Zo maak je kans.

Win! Optreden van Maan, ontbijt en goodiebag op National Glamour Day

Een optreden en een tas vol fijne goodies


Zaterdag 7 april is het weer National Glamour Day. Op deze dag krijg jij, op vertoon van Glamour's aprilnummer, 20 procent korting bij ruim 2500 winkels in Nederland en België én bij een groot aantal webshops. Extra leuk: met dank aan Hudson's Bay maak je kans om deze shopdag héél goed te beginnen. Iets met een ontbijt en een optreden. 

Optreden van Maan
Wil jij met een vriendin en de hele Glamour-redactie ontbijten voor je gaat shoppen? Maan, winnares van The Voice of Holland 2016, treedt op tijdens een uitgebreid ontbijt in Nacarat: een nieuw restaurant van topchef Ron Blaauw op de 5e verdieping van Hudson's Bay aan het Rokin in Amsterdam. Je kunt vast al raden dat je vanaf deze verdieping een geweldig uitzicht hebt over het centrum van onze hoofdstad. 

Goodiebag
Na het ontbijt is de eerste buit al binnen: je ontvangt namelijk een goed gevulde goodiebag. Vergeet daarna niet Hudson's Bay in te rollen; je shopt er op National Glamour Day met 20 procent korting. 

Meedoen?
Vul onderstaand formulier in om kans te maken op twee plekken (voor jou en een vriend/vriendin). Dit kan tot dinsdag 27 maart, 23:59 uur. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Het ontbijt is van 9:30 tot ongeveer 11:30 uur.
 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten